• wij helpen u op weg tot een succes

  J&S rieten daken

  Als u voor iets speciaals wilt gaan voor uw woning, heeft u dan al eens nagedacht over rieten daken?

  Contacteer ons
 • Het rietdekken zoals het door de loop der eeuwen nauwelijks is veranderd.

  Nieuwbouw of renovatie

  Mits regelmatig onderhoud blijft uw rieten dak jarenlang optimaal ooit is het echter aan vervanging toe. Indien U ons de renovatie van Uw dak toevertrouwt maken wij uw dak zo goed als nieuw.

  Contacteer ons
 • Tijdig onderhoud betaalt zichzelf – dubbel en dik terug.

  Preventief of Ontmossen

  Hierom adviseren wij een preventief onderhoud. Schimmels, mos & algen worden verwijderd zodat het rieten dak terug kan ademen en droogt. Nalaten van dit preventief onderhoud kan lijden tot vroegtijdige vervanging.

  Contacteer ons Lees meer

Over Ons

Professioneel en Expert in Rietdekken

Onze vakkennis en passie voor het artisanaal rietdekken zijn niet enkel woorden maar kan u naar waarde schatten bij onze daken niet enkel doorheen heel België, maar ook ver erbuiten. Onze rieten daken geven uw project dat ietsje meer. Sfeer en warmte inbrengen.

Door de jarenlange ervaring heeft het riet voor ons geen geheimen meer. Wij stellen u de geschikte technieken en de beste afwerkingen voor. Als u een zeer ervaren rietdekker wenst, die alle know-how beheerst bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze rietdekkers beschikken over deze zeldzame eigenschappen en hebben daarenboven ook nog oog voor details. Dit maakt het verschil.

Als rietdekker brengen we niet alleen graag een nieuw rieten dak voor u aan, maar zijn we u daarnaast ook graag van dienst voor de herstelling, het onderhoud of de renovatie van uw huidige dak.

 

Joeri Janssen

Hulp Nodig? Contacteer mij:

+32 497 85 75 90 [of] info@jsrietendaken.be

J&S BV

JS Rieten daken